movienews

Információk, DVD megjelenésekről, valamint mozifilmekről, TV-sorozatokról

Friss topikok

  • ipartelep: Ez a film a zsidó kulturális utalások nélkül (és azokkal együtt) is teljesen érthető, és élvezhető... (2010.12.17. 13:08) Egy komoly férfi: Michael Stuhlbarg interjú
  • alegna21: Az Anne Shirley-sorozat rajongóinak íme egy karácsonyi kiadvány: Anne karácsonya "A máig friss tör... (2010.12.03. 09:37) Anne és a Zöld Orom DVD-n
  • : hmm... engem sjunkie-n leszóltak, mert azt írtam, hogy pofátlanság 6E ft-ot elkérni a 10 éves Férj... (2010.03.24. 19:19) Chuck 1. évad DVD-n
  • Médiageci: @zsollancs: Kösz, így tudtam dönteni az egylemezes mellett. Válság van. (2009.12.03. 21:22) Becstelen Brigantyk DVD és BD
  • CliffBarnes (törölt): Nem a filmnek szolo komment. Mi a halalnak kell ilyen trailereket csinalni? Szerintem ebben a 98 m... (2009.11.21. 00:22) Armored feliratos trailer

Linkblog

Hirdetés

 

Hirdetes

Öld a nácit, ne siránkozz!

2009.08.17. 07:46 | movienews | 61 komment

 A Wermacht fiatal mesterlövészében, és a bujkáló zsidó lányban van egy közös. A szerelmük, a mozi. Nekem is. El lehet bújni benne. De most háború van, érzem, ez nem lesz elég alap a fiataloknak a romantikára. Sőt! Ebben a filmben, Becstelen brigantyk, a feszültség a Band Apparate alapszolgáltatása. Klasszikussá válik majd az a snitt, amiben a gestapós ezredes habos-krémest eszik, s közben kihallgat egy zsidó származású francia lányt, kinek családját a háború elején már kiirtotta. Ezt ő nem tudja, csak a lány, és mi, nézők. A beszélgetésük teljesen köznapi, érdektelen, mégis torkunkban dobog a szívünk. Hisz a snájdig úr a megszállt területek profi zsidóvadásza, a hatodik érzékkel rendelkező szörny. Lehet-e hazudni Lucifernek? Talán, hisz ez Tarantino film, minden lehetséges.

 

A történelmi valóság és a mozi történetei között pont akkora a távolság, mint Tarantino tojásfeje, s benne az ő kacifántos képzelete. Hálistennek, hisz a mozi így mindig szabad marad a politikusoktól, történészektől, még akkor is, ha most olyan időket élünk, amiben az utcán látni azt, ami 1945 után már csak a filmvásznon volt izgalmas. Jön a gestapó, tehát jó lesz vigyázni! Az élet mindig a filmeket másolja.

Főleg akkor parázom, ha annyira zseniális osztrák színész játssza a zsidóvadászt, mint Christoph Waltz, aki ezért meg is kapta Cannes-ban a legjobb férfi alakítás díját. Lenyűgözve figyelve őt, egyre jobban félünk ettől a nyugodt, udvarias, rendkívül eszes német ezredestől, akinek ha lefagy az arca, és a szeme, maga a gonosz néz farkasszemet velünk a sötétben. Igazi fejvadász, megérzi a hazugságot, a félelem szagát, hidegen tervez, s ha meg kell fojtania egy színésznőt, azt a szükséges erő alkalmazásával, szintidő alatt teszi.

Cristoph Waltz

Valóban, a moziban a karakterábrázolással könnyen eljuthatunk a fenyegető szimbólumig, mint itt is, hol Hans Landa ezredesben azt a negatív szellemet félhetjük-csodálhatjuk-gyűlölhetjük, amelyben a német szellemember felsőbbrendűsége konkrét testet öltött. Hitler hozzá képest egy idióta patkány, egy fajankó. Ettől még fantasztikusabb az, hogy mégis a Führert szolgálja.

Tarantino, amikor kikölcsönözte Enzo Castellitől a Becstelen brigantyk címet, egy klasszikus piszkos tizenkettő jellegű, izgalmas, un. kommandós mozit akart csinálni. Tudjuk, hogy ez a legnehezebb. Több száz van belőle a kinematografikus temetőben. Nagy mesterek rémálma, hogy unalmassá válnak, de Tarantino még nem fogyott el, sőt, a vállalkozásuk most is sikerült.

A filmet végig izgultam, és nem láttam semmit előre, csak a filmben, a jelenetben akartam ott lenni, hevesebb pulzussal. Számomra csak az a film izgalmas, aminek filmideje egybeesik a pulzusommal, kézen fogva vezetnek, s csak a film végén hagynak el a stáblista előtt. Ez is ilyen, hiába hosszú a filmidő, nem elég még sem, amikor felállok, sajnálom, hogy vége Tarantino háborújának. Az se zavar, hogy képregényes, gyerekes benne a sztori. Hitler nem a betonbunkerban lett öngyilkos hűséges kutyájával, hanem a mozi filmszalag máglyáján ég briketté, s vele együtt Göering, Borman, Goebbels, aki meg másként tudja, az ne járjon moziba, vagyis az a tények baja, hogy megúszta a bosszút az osztrák náci festő.

Hurrá a mozi, hurrá, kinevetem Hitlert, és csipázom a skalpos Brad Pittet, az apacsok vad gyermekét, a szeme mindig huncutul mosolyog.

Brad Pitt - Aldo Raine

A mesében nyugodtan lehetünk részrehajlók lelkileg, s a bátor SS katona fejének baseball ütővel való kikloffolásán sem döccenünk meg nagyon, ilyen a zsidó medve, ha húsos szendvicset készít kóser helyett árjából. Hiába, háború van, haditudósítónk Quentin közlegény, akinek fogalma sincs arról, hogy nálunk mekkora divat a rasszizmus a mozivásznon kívül.

De mit ér az izgalom, ha nem lehet benne titokban mosolyogni. Tarantino mindig szellemes, pedig nincs benne habos torta, meg anyósvicc, nem használ törpét vagy Chewbaccát. A zseni különös biztonsága a műfajok között megengedi neki, hogy az ötvenes évek szentimentalizmusát keverje 2009 south-parkos mosolyával.

A zsidó lány és fekete szerelmének bosszúja a mesterlövésszel szemben nem sikerült tökéletesre, hisz Shakespeare szerint is, most is, a végén meghal mindenki, de semmi gáz, mi nézők túléltük sebesülés nélkül. Tarantino mindig garantálja önmagát, s életművének jól sikerült darabjai közé szánta ezt a vágyteljesítő mozi-álmot is. Ez az SS film skalp is az övé.


Bakács Tibor Settenkedő

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borovi 2009.08.17. 10:08:40

Jól van, Tibor, settenkedjél odébb, és ott beszélj hülyeségeket.

Lastrebel 2009.08.17. 10:30:28

ez a magát settenkedőnek hívó féreg is megérdemelne egy 14mm-est úgy 1500 méterről.

Don Kisote 2009.08.17. 10:35:31

@Lastrebel: kapsz is valamit ezért, vagy csak élvezetből szarsz a képernyőre?

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2009.08.17. 10:37:33

@Lastrebel: @borovi: QT fanok?
A következô az eljárás:
1. Lastrebel & borovi blogot indít
2. posztolja a tutit
3. reménykedik, hogy hozza hasonló köcsögök nem intézik el egy egyszavas kommentel.

Lastrebel 2009.08.17. 10:39:39

@Don Kisote: rendszerint minden nap megajándékoz az élet valami kis apró, a számomra jó dologgal, amitől napról napra egyre erősebb és erősebb leszek, hogy amikor eljön a nap, a hozzá hasonlóktól meg tudjam védeni a világot. Mert a lélek ereje csodát tesz a testtel. Érted?

Fue · http://www.english-hungarian.com 2009.08.17. 10:41:55

Mi történt itt?

Tök jó kis kritika, erre jönnek a trollok, teljesen értelmetlenné teszik a kommentelést.

Lastrebel 2009.08.17. 10:46:26

@Fue: Az a troll, aki a cikket írta. Méghozzá meggyőződéses, a legveszélyesebb fajta az emberiségre. Tudod, a hülyék a másik oldalon laknak.

Jim Raynor 2009.08.17. 10:50:42

ez nem kritika, ez egy fos, amennyi hiba van benne (helyesírási, nyelvtani, hogy mást ne mondjak, Göering is inkább Göring vót), hogy egy alsós olvasónaplónak sem menne el.

gyalázatos, amatőr munka, kétlem, hogy a T. szerző 2 percnél többet töltött volna a megírásával........

Don Kisote 2009.08.17. 10:50:42

@Lastrebel: azt is elárulnád, konkrétan mi a problémád a Bakáccsal? ne tartsd magadban, tárd fel a nagy titkot, amit csak te tudsz róla... talán ő terjeszti a sertésinfluenzát és a wtc-t is ő rombolta le? önmagában elég nevetséges, hogy egy újságírót állítasz be az emberiség ellenségének.

"azta" 2009.08.17. 10:59:45

na! a fentiektől függetlenül azért még igaz a cím: "Öld a nácit, ne siránkozz!"
(és még a komcsit is ide vehetjük)
:D

ájat ol-Láh 2009.08.17. 11:11:42

Ebben a cikkben mi a jó?? Nem találom mögötte az értelmet, csak a romboló, pusztító, uszító tartalmat...
Tulajdonképpen, a fent említett "alkotásról" emberiség ellen való bűn pozitívan megnyilatkozni, de még a népszerűsítése is belépőt jelent Luciferhez...

szkeptikus vagyok 2009.08.17. 11:16:56

A Wermacht is éppenséggel Wehrmacht, de a kis zsidó annyira lelkes lett, hogy ilyen filmről írhat kritikát, hogy a kicsire nem ad.
Finoman célozgat, hogy neki is milyen rettegés az élete, hiszen 45 közeli időket élünk, és jaj de durva, egyesek cigányoznak, zsidóznak. De nem baj, a másik oldal agyonveri a kisebbségi komlexusos bipsi által csodálva démonizált németet, és akkor helyreállt a világbéke. Ha térdig járna a másként gondolkodók vérében, na akkor már nem rettegne, de sajna eddig csak Gázában sikerült halomra lőni palesztínokat háborús bűnösség vádja nélkül. Hiába, a világnak még feljődnie kell...

Lastrebel 2009.08.17. 11:22:39

@Don Kisote: Majd ha eljön az idő és lesz hozzá türelmem, akkor elmondom azt, amit te is tudsz. Na viszlát.

Don Kisote 2009.08.17. 11:22:41

jól mondta a Tibor, divat a rasszizmus nálunk, itt is sok a divatmajom. ha így folytatjuk, mi lesz a divat jövőre? a nekrofília? azt is követni fogjátok? :D

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 11:42:03

@szkeptikus vagyok: majd, ha Bakátshoz hasonlóan te is névvel és arccal vállalod a véleményed, akkor majd ugathtasz, kis barátom...addig shut-the-fuck-up!
Majd ha a hozzád hasonlók az izraeli események mellett háborús bűncselekményt kiáltanak az afrikában, ázsiában és a ki tudja még hol folyó háborús borzalmak láttán, akkor majd ugathatsz, kis barátom! Amíg ez nincs így, addig te is csak egy balfasz antiszemita vagy.

Amúgy meg: halott náci, a jó náci! Uff, én beszéltem.

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 11:43:39

@Lastrebel: menjé' azt szedjél hangyát boxkesztyűvel és bohóckodj gárda egyeruhában a Deák téren.:)) Az való neked.

Hidalgo 2009.08.17. 12:19:48

@szkeptikus vagyok: szerintem nem szkeptikus vagy , szimplán csak hülye. hány éves vagy, 12? hajtogatod ezt a zsidógyűlölő dumát, amit hallottál apádtól, és véget ért a tudomány. ha mondjuk Pápua Új-Guineaiak lőtték volna az abroszfejűeket, le se szarnád. ugyanennyire foglalkozol azokkal a palesztinokkal is, akik más paleszinokat dobáltak le a háztetőkről, mert nem hamász-osak voltak. ennyire aggódsz a világ többi országában elkövetett háború bűnök miatt is? azok miatt is szót emelsz? gondolom az nem érdekel, azt nem zsidók követték el... gratulálok

attila1 (törölt) 2009.08.17. 12:22:50

na jönnek a netnácik mocskolódni? Mondjuk megértem az indulatot. Szar lehet végignézni ahogy szétrúgják a seggeteket. Főleg, ha egy zsidó teszi. Így jártatok

Pignon 2009.08.17. 12:25:10

Majd amikor a gyereketekről kiderül hogy buzi, a cigányok meg betörnek hozzátok vagy megerőszakolják/megölik anyátok/asszonyotok/lányotok, na majd akkor legyen ilyen nagy a pofátok és védjétek ezt a liberalista zsidó bagázst.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.08.17. 12:27:28

@Don Kisote: Nem, egyelőre még a homoszexualitás a divat, azt követjük.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.08.17. 12:31:22

A lényegen semmilyen náczizás nem változtat. "Sír a pofám, hogy nincs pénzem Bakáts" egy senki, egy hibákkal teli, szar filmkritikát írt. Természetesen index címlap, hiszen benne van a címében a náci szó.

Jim Raynor 2009.08.17. 12:36:54

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

vbőrös tezsvírem, mióta érdekli a lényeg liberális barátainkat? az számít csak, hogy újabb párhuzamot vontak a mai Mo. és a nácik között, és így ma is elégedetten vakarhatják körülmetélt farkacskáikat.

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 12:41:47

@Jim Raynor: látom kinyitották a karámajtót a kurucinfón és kizavarták a marhacsordát összeszarni a netet.

Jim Raynor 2009.08.17. 12:46:01

@Blackrock:

a netet az ilyen settenkedő-félék szarják össze az ilyen fos összegányolt irományaikkal, már elnézést.

Jim Raynor 2009.08.17. 12:47:52

@Blackrock: a netet pont az ilyen settenkedő-félék szarják össze az ilyen összegányolt, "kritikának" nevezett irományaikkal......

lenya1 2009.08.17. 12:49:34

Ekkora szart rég olvastam... Hatásvadász, tele helyesírási hibákkal. Mi van bakács (direkt kisbetű) kell egy kis népszerűség és gempa? Miért nem mész vissza tanulni egy kicsit te értelmiségi Megaszar?

Aki párhuzamot von a mai helyzettel és 1930-as évekkel, na az az igazi hülye!

bakács te az is vagy!

Pignon 2009.08.17. 12:49:43

@Blackrock: Nekünk nem kell összeszarni, megteszed te helyettünk. Egyébként megnézve az archívumod egyből látszik, hogy egy perverz, aberrált zsidó vagy.

Don Kisote 2009.08.17. 13:10:42

ez igazán dicséretes, hogy vannak ilyen bátor, igazmondó emberek (valójában korlátolt és ostoba faszok) akik így ki merik mondani az igazságot :)
ez a film az emberiség ellensége, mert a kedves és szeretetreméltó nácikat ölik benne, akik sohasem ártottak senkinek. bakács meg a sátán kutyája, mert jót írt róla.
szánalmas seggfejek.

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 13:29:07

@Pignon: looooll.. idézek már én is pár mondatot egy hozzád hasonló szarkupac "archívumából" is:

"Ugye milyen szar volt a rendszerváltás előtt?! Na itt van nektek ez a koszos liberális zsidó cigány bagázs..."

Kitalálom a korod: 14-16 év? Gondolom pattanásos, zugfaszverő kis hülyegyerek vagy. Nálunk szerencsésebb országokban a hozzád hasonlók már rég sitten kuksolnak egy szép méretes fasszal a seggükben, hülyegyerek.

@Jim Raynor: neked meg külön gratulálok, hogy egy filmkritikából ilyen mélyenszántó gondolatokat tudsz levonni. Csak ki kellett volna járni a 8 általánost.

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 13:29:45

@Pignon: ja és sem perverz, sem abberrált, sem pedig zsidó nem vagyok. bár ez utóbbihoz kurvára semmi közöd.

Jim Raynor 2009.08.17. 13:49:07

@Blackrock:

csak a tisztánlátás végett:

- BTS írt egy iszonyat szar kritikát
- ezt páran szóvá tették
- erre pár libsibibsi rögtön elkezdett nyávogni, hogy a gonosz nácik bántják a remekművet alkotó zsidó kritikust.

én ebből vontam le a következtetéseimet, nem magából a kritikából, ami egyébként egy ótvarék szar, mert BTS sem fogalmazni, sem helyesen írni nem tud. (ez neked ezek szerint nem tűnt fel a nagy nácizás közepette)

Don Kisote 2009.08.17. 13:52:13

@Jim Raynor: cicamica, ne mondd már, hogy csak a kritikát fikáztátok... olvass vissza. mellesleg, aki ilyet leír, hogy "libsibibsi", annak csak van valami köze a "nácikhoz". mondjuk annyi, hogy magukfajta :)

Jim Raynor 2009.08.17. 13:56:09

@Don Kisote:

na, íme a pengeéles libsi logika, miszerint aki utálja őket, az náci. grat.

azt meg ti sem nagyon fejtettétek ki, hogy mitől JÓ ez a kritika......értem én, nácizni fontosabb........

Don Kisote 2009.08.17. 14:04:00

épp ez a baj, hogy nektek utálnotok kell valakit mindenképpen. és ezzel még az internetet is teleokádjátok. hogy minek nevezünk titeket, lényegében teljesen mindegy, csak ti sértődtök meg mindig a náci kifejezésen, de ezt valahogy kibírjuk.
nácizni fontosabb? sajnálom, ez van. ha nem tetszik, írj a hunhír fórumára, ott szeretni fognak, itt viszont nem fogsz hiányozni.

Jim Raynor 2009.08.17. 14:09:09

@Don Kisote:

ha a náci a liberális ellentétét jelenti, akkor nem sértődöm meg, sőt.

mellesleg kettőnk közül te vagy az, aki magáról a kritikáról nem szólt egy büdös szót se.............

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 14:11:41

@Jim Raynor:
"...erre pár libsibibsi rögtön elkezdett nyávogni, hogy a gonosz nácik bántják a remekművet alkotó zsidó kritikust..."
Először is Bakáts nem zsidó. Senkinek nem jött volna le a nácizás, ha te meg a szerencsétlen, hasonszörű "cimboráid" nem kezdenek el mocskolódni. Nem így volt? Olvass már vissza egy picit a kommentekben, jóember! Amúgy meg a film arról szól, hogy nácikat ölnek benne. Hát istenem, ez van.

Az meg külön szánalmas, hogy annak akinek nem egyezik a véleménye a tiétekével, ne' adj isten szóvá teszi, hogy seggfejek vagytok, az egyből aberrált zsidó...

Jim Raynor 2009.08.17. 14:13:34

@Blackrock:

Az meg külön szánalmas, hogy annak akinek nem egyezik a véleménye a tiétekével, ne' adj isten szóvá teszi, hogy seggfejek vagytok, az egyből náci.....

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 14:16:53

@Jim Raynor: olvass vissza a kommentekben, oks? Utána legyél frappáns...

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 14:17:26

@Blackrock: ja és nem emlékszem, hogy lenácizott volna téged itt valaki.

Jim Raynor 2009.08.17. 14:20:08

@Blackrock:

Don Kisote 2009.08.17. 13:52:13

Don Kisote 2009.08.17. 14:25:13

@Jim Raynor: nagyon sajnálom, bocsánatot kérek :D
a ti papagájkommandótok kezdett itt gyalázkodni, ne lepődj meg az ilyesmin.
azért szomorú, hogy már az a skandallum egy fórumban, ha egy webnácit lenáciznak a sok közül, de az, hogy előtte folyamatosan zsidóztak meg cigányoztak, az senkit sem érdekel. azt hiszem, ezt a jobbiknak, morvainak és a velük túlságosan is elnéző mszp-nek és szdsz-nek köszönhetjük, hogy ilyen közbeszéd alakult ki.
az internet a tiétek, így nem röhögnek körbe az ismerősök a szánalmas és ostoba elméleteitekért.

Jim Raynor 2009.08.17. 14:30:08

nem kell bocsánatot kérni.

én a magam részéről először erről a kritikának nevezett irományról írtam, zsidózás-cigányozás nélkül. az írásról magáról a liberális kórus nem szólt még egy szót se......

Blackrock (törölt) 2009.08.17. 14:31:37

@Jim Raynor: én mindennek az ellene vagyok, amit te és a haverjaid képviselnek.

@Don Kisote: szerintem ne vitatkozz vele, úgysem érti meg szegény.

Don Kisote 2009.08.17. 14:33:21

Jim Raynor 2009.08.17. 12:36:54
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

vbőrös tezsvírem, mióta érdekli a lényeg liberális barátainkat? az számít csak, hogy újabb párhuzamot vontak a mai Mo. és a nácik között, és így ma is elégedetten vakarhatják körülmetélt farkacskáikat.

morvai után szabadon? kurvagáz :)
íme Jim Raynor, amint éppen nem zsidózik-cigányozik. milyen lehet, amikor igen?

Jim Raynor 2009.08.17. 14:42:37

@Don Kisote:

ha nem tűnt volna fel, ez a kommentem már a rasszistázós-netnácizós szavalókórus beindulása UTÁN született.....

zozo987654 2009.08.17. 14:44:16

Elképesztő! Egy egyszerű kritikát képesek voltatok politikai irányba elvinni, Ez hihetetlen! Raynor: ha jobbat írsz mutasd meg. Küld be a blog szerkesztőnek és tegye fel. Hasonlítsuk össze!
Sztem a kritika teljesen jó, eltekintve a helyesírási hibáktól!

Jim Raynor 2009.08.17. 14:44:21

@Blackrock:

látom, csak sikerült beírni a nevem a gugliba. gratulálok.

Don Kisote 2009.08.17. 14:51:28

@Jim Raynor: és? ezzel pontosan azt bizonyítottad, hogy a "rasszistázós-netnácizós szavalókórusnak" igaza volt veled kapcsolatban.
"szkeptikus vagyok" a kritikára reflektálva tett náci szellemiségű megjegyzést. te meg másra. mi a különbség?

Jim Raynor 2009.08.17. 15:01:34

@Don Kisote:

azt nem akarod észrevenni, hogy "szkeptikus vagyok" azért tette -teljes joggal - az ominózus megjegyzést, mert BTS egy "flimkritika" kapcsán sem átallott náciveszéllyel riogatni, amire bezzeg nem fújoltatok, igaz?

az én kommentem erre a liberális álszentségre válaszul született.

Don Kisote 2009.08.17. 15:06:20

nem, mert azt kimondani, hogy náciveszély van, nem lehet probléma. ismét kérdezem, ugyan kiknek nem tetszik, hogy ezt állítja?
az, hogy erre így reagáltatok, önmagában igazolja Bakács mondanivalóját.

Jim Raynor 2009.08.17. 15:25:32

@Don Kisote:

túrót.

a nem létező náciveszéllyel riogatás a legaljasabb liberális eszköz, amibe még utolsó szalmaszálként kapaszkodtok. engem ez az idióta feltételezés magyar emberként sért (olyan magyar emberként, aki mellesleg több cigány és zsidó emberrel is igen jó barátságban van).

nem mellesleg, mitől is van náciveszély? az ilyen nácis dumáitokkal ti is lesüllyedtek a kurucinfo baromságainak szintjére, és még észre sem veszitek.......

attila1 (törölt) 2009.08.17. 15:35:15

@Jim Raynor: túl nagy náciveszély tényleg nincs. Pár száz hülyegyerek zsidózik a neten minden témában, aztán ennyi. Annyira veszélyesek mint a kutyaszar az utcán.

Az mondjuk érdekes, miért érint egyeseket a "náciveszéllyel riogatás" ennyire érzékenyen. És hogy miért kezdenek ilyenkor kapásból zsidózni.

Jim Raynor 2009.08.17. 15:42:13

@attila1:

engem az előzmény érdekelne, hogy miért kezdenek el egyesek kapásból nácizni.........

semmivel sem vagyunk "nácibb" nép, mint bármelyik másik. érdekes módon a náciveszély is csak akkor merült fel, amikor a ballib oldal elkezdte a vesztét érezni......na, akkor rögtön előkerültek a "náci hordák" akiket csak az mszp-szdsz superhero páros tud megállítani..........

Don Kisote 2009.08.17. 15:43:14

@Jim Raynor: ...mondja valaki, aki morvait utánozva metélt farkincákról és "libsibibsikről" írogat. ezáltal te süllyedsz le a kurucinfó szintjére.
@attila1: igen, ez tényleg érdekes. nem tudom, hogy viszonyulnak ehhez azok az állítólagos cigány és zsidó barátok, akikből minden magukfajtának van pár dísznek :)

Jim Raynor 2009.08.17. 15:50:28

@Don Kisote:

látom, az érdemi reagálásra nem vagy képes, csak a személyeskedésre, de nem baj, nem is vártam többet.

nem tartom magam nácinak, igaz, a náciveszéllyel riogató "libsibibsiket" utálom, mint a szart. /akik ezt nem teszik, azokkal az égegyadta világon semmi bajom nincs, származástól függetlenül/

nem érdemes veled vitatkozni, mert látom, nem tudsz kitörni az "aki nem liberális, az náci" kétbites gondolkodás szorításából......

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.08.17. 19:04:52

Akármilyen hihetetlen is, ez az írás egy filmről szól, ha valaki erőltetetten aktualizált (címet és tartalmat) azok meg Ti voltatok a kommentelők.
Az igaz, olvastam már jobbat Taratinoról Bakátstól (valami női magazinban volt, és a videotékás srácról szólt), annak a feelingjét hiányoltam ebből, valami olyasmit vártam, valamit arról, milyen arcát mutatja most ez a videotékás srác, aki. de ez az agymenés a kommentekben nagyon szánalmas. A kötelező zsidózás, nácizás, antifasisztázás már megvolt, nem akartok most politikusokat szidni? Aztán meg személyeskedni és vagdalkozni? Az is annyira témába vágó lenne.

attila1 (törölt) 2009.08.17. 21:54:50

@Jim Raynor: "engem az előzmény érdekelne, hogy miért kezdenek el egyesek kapásból nácizni........."

amiért mások komcsiznak. Ez csak simán az anyázást helyettesíti. Nem kell szó szerint érteni.

Egyébként simán leszarom, hogy a rutinból zsidózók csak szimplán betegek vagy ideológia is van-e mögötte. Minden rasszista potenciális tömeggyilkos, legfeljebb nincs rá alkalma. Arról nem is beszélve, hogy hülyék mint a segg.

custos · http://jehu.blog.hu 2009.08.19. 12:39:21

Látom, Settenkedő vonzza a degenerált, libsibsiző "nemzetieket"...
süti beállítások módosítása