movienews

Információk, DVD megjelenésekről, valamint mozifilmekről, TV-sorozatokról

Friss topikok

  • ipartelep: Ez a film a zsidó kulturális utalások nélkül (és azokkal együtt) is teljesen érthető, és élvezhető... (2010.12.17. 13:08) Egy komoly férfi: Michael Stuhlbarg interjú
  • alegna21: Az Anne Shirley-sorozat rajongóinak íme egy karácsonyi kiadvány: Anne karácsonya "A máig friss tör... (2010.12.03. 09:37) Anne és a Zöld Orom DVD-n
  • : hmm... engem sjunkie-n leszóltak, mert azt írtam, hogy pofátlanság 6E ft-ot elkérni a 10 éves Férj... (2010.03.24. 19:19) Chuck 1. évad DVD-n
  • Médiageci: @zsollancs: Kösz, így tudtam dönteni az egylemezes mellett. Válság van. (2009.12.03. 21:22) Becstelen Brigantyk DVD és BD
  • CliffBarnes (törölt): Nem a filmnek szolo komment. Mi a halalnak kell ilyen trailereket csinalni? Szerintem ebben a 98 m... (2009.11.21. 00:22) Armored feliratos trailer

Linkblog

Hirdetés

 

Hirdetes

Tekerj a Rockhajó hullámhosszára!

2009.09.19. 15:44 | movienews | 1 komment

Címkék: rockhajó

Richard Curtis (Igazából szerelem, Sztárom a párom) rendezésében érkezik a Rockhajó, ez a bámulatosan szellemes komédia a poptörténelem talán legjobb dalaival és olyan sztárok közreműködésével, mint Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Nick Frost, Rhys Ifans és Kenneth Branagh.

1966-ot írunk. A popzene a fénykorát éli, de a hivatalos rádióállomások csak elvétve sugároznak könnyűzenét. (A BBC-n például hetente mindössze csak két órán keresztül lehetett hallgatni könnyűzenét.)

Ám egy kalózrádió maréknyi rozzant lemezlovasa napi 24 órában nyomta és pörgette a rockot és a popot a tengerről. A rádiót 25 millió ember (Nagy Britannia lakosságának a fele) hallgatta naponta.

Hozzájuk érkezik a suliból frissen kicsapott Carl (Tom Sturridge - Csodálatos Júlia), akit a sokat látott DJ-k azonnal behajítanak a nagybetűs élet kellős közepébe. Carlt anyja küldte a nagybátyjához, Quentinhez, hogy az kicsit nevelje az életre. Csakhogy Quentin (Bill Nighy - Valkűr, Underworld trilógia) a főnöke Radio Rocknak, melyet a rock DJ-k különc csapata alkot.

Vezetőjük a Báró (Philip Seymour Hoffman - Magnólia, Capote), a hullámhosszok nagydarab, rámenős, amerikai istene, aki a zene megszállott szerelmese. Hűséges segédei az ironikus, intelligens és kegyetlenül vicces Dave (Nick Frost - Haláli hullák hajnala, Vaskabátok); a szuperkedves Simon (Chris O'Dowd), aki az igaz szerelmet keresi; a rejtélyes, jóképű Éjfél Mark (Tom Wisdom), aki nem a szavak embere; Korai Bob (Ralph Brown), a hajnali DJ, akinek a népzene és a drog a hobbija; Sötét Kevin (Tom Brooke), az emberiség legkisebb intelligenciájával bíró tagja; Óránként John (Will Adamsdale), a hírolvasó és Angus „Félnóta” Nutsford (Rhys Darby), aki valószínűleg Britannia legidegesítőbb embere. (wikipédia)

A DVD 2009. október 22-én jelenik meg a Select Video gondozásában. A filmet magyar és angol Dolby Digital 5.1-s hangsávval, valamint angol és magyar felirattal látják el. 

A korongon az alábbi magyar feliratos extrákat találjuk még:

  • 11 vicces és izmos kivágott jelenet - 38 percnyi új, eddig nem látott filmanyag
  • Audiokommentár: Richard Curtis író/rendező, Hilary Bevan Jones producer, valamint Nick Frost és Chris O'Dowd színészek közreműködésével.

Kapcsolodó termék:

Rockhajó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blackrock (törölt) 2009.09.20. 11:49:24

Ócskaság. Bűn érte pénzt kiadni.
süti beállítások módosítása