movienews

Információk, DVD megjelenésekről, valamint mozifilmekről, TV-sorozatokról

Friss topikok

  • ipartelep: Ez a film a zsidó kulturális utalások nélkül (és azokkal együtt) is teljesen érthető, és élvezhető... (2010.12.17. 13:08) Egy komoly férfi: Michael Stuhlbarg interjú
  • alegna21: Az Anne Shirley-sorozat rajongóinak íme egy karácsonyi kiadvány: Anne karácsonya "A máig friss tör... (2010.12.03. 09:37) Anne és a Zöld Orom DVD-n
  • : hmm... engem sjunkie-n leszóltak, mert azt írtam, hogy pofátlanság 6E ft-ot elkérni a 10 éves Férj... (2010.03.24. 19:19) Chuck 1. évad DVD-n
  • Médiageci: @zsollancs: Kösz, így tudtam dönteni az egylemezes mellett. Válság van. (2009.12.03. 21:22) Becstelen Brigantyk DVD és BD
  • CliffBarnes (törölt): Nem a filmnek szolo komment. Mi a halalnak kell ilyen trailereket csinalni? Szerintem ebben a 98 m... (2009.11.21. 00:22) Armored feliratos trailer

Linkblog

Hirdetés

 

Hirdetes

Disney Expo - bejelentések

2009.09.12. 21:32 | movienews | 2 komment

 

Csütörtökön vette kezdetét a kaliforniai Anaheimben a D23 (Disney 1923) elnevezésű Disney Expo, amelyet a Walt Disney szervezett a rajongóknak.

Az első alkalommal megrendezett rendezvénysorozaton az érdeklődők számtalan programon vehetnek részt kedvenc Disney figuráikkal, illetve a Disney jövőbeli terveivel kapcsolatosan jópár exkluzív bejelentést is itt ejt meg.

Pénteken egy show keretében Dick Cook, a Disney elnöke a következő filmekről beszélt:

  • Disney Double Dare You gyűjtőnév alatt a stúdió egy új, minden korosztály számára készülő animációs horrorsorozatot indít, amelynek első filmje a Trollhunters lesz. A DDY-project Guillermo del Toro felügyelete alatt készül majd: a Hellboy rendezője lett az új sorozat producere. Del Toro, aki jelenleg Új-Zélandon A Hobbit munkálataival van elfoglalva, videóüzenet útján üdvözölte az egybegyűlteket. A DDY szintén itt közzétett poszterét nézve Tim Burtonos déja-vu érzés lett úrrá rajtunk.
  • Megerősítették továbbá, hogy Robert Zemeckis rendezésével elkészítik az 1968-as Beatles zenés film, A sárga tengeralattjáró (Yellow Submarine) 3D-s remake-jét. A film 16 Beatles slágert fog tartalmazni, olyanokat mint az All Together Now, All You Need Is Love vagy az Elenanor Rigby. Zemeckisnek régi vágya teljesül ezzel a filmmel: "A sárga tengeralattjáró minden idők legjobb fantasy filmje, és hogy ezt a filmet én varázsolhatom három dimenzióssá, azzal nagy álmom válik valóra."
  • Majd hirtelen Johnny Depp lépett a színpadra tetőtől talpig Jack Sparrow szerelésben és Dick Cook-kal együtt bejelentették, a negyedik Karib-tenger kalózai mozi hivatalos alcímét: On Stranger Tides (Ismeretlen vizeken). Ezzel tehát bizonyossá vált, hogy Johnny Depp ismét magára ölti a kalózjelmzet, azonban a többi szereplőről és a rendezőről még nincs információ. Az On Stranger Tides cím Tim Powers egy 1987-ben hasonló címmel megjelent regényére utalhat, amelyben kalózok vudu-istenekkel alkudoznak mágikus védelemért és hathatós átkokért, miközben az Európából érkezett mágusok harcolnak egymással a Florida mérgező mocsaraiban megbúvó legendáért... az Örök Ifjúság forrásának titkáért. A filmet 2011. nyarán szeretnék majd bemutatni.
  • John Carter of Mars dátumot kapott: a film premierjét 2012. nyarára tervezik.

Ezeken kívül Robert Zemeckis bemutatott néhány jelenetet a Jim Carrey főszereplésével készült és nálunk 2009. november 05-én a mozikba kerülő Karácsonyi énekből; Tim Burton is elhozott egy kis ízelítőt az Alice Csodaországban című filmjéből.

John Travolta és Robin Williams promótálták a november végén a mozikba kerülő Vén csontok című filmjüket, valamint Nicolas Cage is itt volt a most készülőben lévő A varázsló tanonca című új Jerry Bruckheimer fantasy filmjével.

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2009.09.13. 19:21:31

Hűha. Van itt lóvé a filmgyártásra dögivel.

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.09.14. 09:31:33

Én már a másik Johnny Depp filmet is nagyon várom, az Alice Csodaország-bant. Az biztosan nagyot fog ütni!
Persze az új kalózost is várom :)
süti beállítások módosítása