movienews

Információk, DVD megjelenésekről, valamint mozifilmekről, TV-sorozatokról

Friss topikok

  • ipartelep: Ez a film a zsidó kulturális utalások nélkül (és azokkal együtt) is teljesen érthető, és élvezhető... (2010.12.17. 13:08) Egy komoly férfi: Michael Stuhlbarg interjú
  • alegna21: Az Anne Shirley-sorozat rajongóinak íme egy karácsonyi kiadvány: Anne karácsonya "A máig friss tör... (2010.12.03. 09:37) Anne és a Zöld Orom DVD-n
  • : hmm... engem sjunkie-n leszóltak, mert azt írtam, hogy pofátlanság 6E ft-ot elkérni a 10 éves Férj... (2010.03.24. 19:19) Chuck 1. évad DVD-n
  • Médiageci: @zsollancs: Kösz, így tudtam dönteni az egylemezes mellett. Válság van. (2009.12.03. 21:22) Becstelen Brigantyk DVD és BD
  • CliffBarnes (törölt): Nem a filmnek szolo komment. Mi a halalnak kell ilyen trailereket csinalni? Szerintem ebben a 98 m... (2009.11.21. 00:22) Armored feliratos trailer

Linkblog

Hirdetés

 

Hirdetes

Comic-Con '09: Iron Man 2 panel

2009.07.26. 13:50 | movienews | Szólj hozzá!

Csurig megtelt a Comic-Con H terme az Iron Man 2 szombati prezentációján, még a meghívott Marvelesek is alig találtak helyet maguknak. Közel 6500-an tapsoltak őrjöngve, amikor Jon Favreau rendező, Kevin Feige a Marvel elnöke, valamint a színészek Robert Downey Jr., Sam Rockwell, Don Cheadle és Scarlett Johansson showműsorba illő felkonferálás után helyet foglalt a pódiumon.

Favreau kezdőrúgásként bemutatott egy szándékosan vacak-kinézetű alacsonyköltségvetésű kisfilmet. Erre Downey Jr., Tony Stark álarcát feltéve vicceskedni kezdett. "Mi volt ez a szemét?" -kérdezte színlelt felháborodottsággal. "Haver, ez egy...! Nekem ennél jobb cuccot mutattál a vágószobában."

Aztán bemutatták az igazi előzetest. Az öt perces ízelítőben a közönség megnézhette amint Samuel Jackson (Nick Fury) beszél Vasemberrel (Downey Jr.), aki fánkot eszik. Egy másik jelenetben Don Cheadle War Machine-ná (Hadigép) változik át.  És volt egy két vágókép a Scarlett Johansson alakította Fekete Özvegyről és Mickey Rourke-ról, mint Whiplash.

Később a filmről a rendező elárulta, hogy a klasszikus Démon a palackban képregény-történetet használták fel. "Nem lesz olyan sötét..de azért hasonló mélységeiben szeretnék bemutatni, hogyan lesz Tony Starkból Vasember és a karakter hogyan küzd önmagával, hogy önazonosságát megtartsa."

Favreau Johanssont is méltatta: "Minden harci és akciójelenetet saját maga csinált. Valóban nagyon keményen dolgozott és ez visszaköszön majd a vászonról is."- mondta.

Don Cheadle arról beszélt, hogy némileg nehéz volt belelépni az első részben a Terrence DaShon Howard alakította karakter szerepébe (Howard nem vállalta a szerepet): "...igyekeztem mindent elszipkázni a Terrence megalkotta figurából, amit csak tudtam...".

Favreau elmondta, hogy amikor Rourke (aki sajnos nem lehetett jelen a Comic-Con-on) megtudta, hogy egy oroszt kell alakítania, az első dolga az volt, hogy elment egy orosz börtönbe. Tudniillik, Oroszországban szexistennek tartják Rourke-ot, mivel a peresztrojka után az egyik első film, ami eljutott a Szovjetúnióba, a 9 és 1/2 hét volt.

Erre Downey Jr. fapofával annyit mondott: "És még azt gondoltam, én vagyok különc."- majd csipkelődve hozzátette: "Ha szexisten vagy, a börtön a legjobb hely, ahová mehetsz."

Videók fotók a H teremből itt!

Kapcsolódó termék:

Iron Man - A vasember 

Iron Man - A vasember Limitált maszkos változatt

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása