movienews

Információk, DVD megjelenésekről, valamint mozifilmekről, TV-sorozatokról

Friss topikok

  • ipartelep: Ez a film a zsidó kulturális utalások nélkül (és azokkal együtt) is teljesen érthető, és élvezhető... (2010.12.17. 13:08) Egy komoly férfi: Michael Stuhlbarg interjú
  • alegna21: Az Anne Shirley-sorozat rajongóinak íme egy karácsonyi kiadvány: Anne karácsonya "A máig friss tör... (2010.12.03. 09:37) Anne és a Zöld Orom DVD-n
  • : hmm... engem sjunkie-n leszóltak, mert azt írtam, hogy pofátlanság 6E ft-ot elkérni a 10 éves Férj... (2010.03.24. 19:19) Chuck 1. évad DVD-n
  • Médiageci: @zsollancs: Kösz, így tudtam dönteni az egylemezes mellett. Válság van. (2009.12.03. 21:22) Becstelen Brigantyk DVD és BD
  • CliffBarnes (törölt): Nem a filmnek szolo komment. Mi a halalnak kell ilyen trailereket csinalni? Szerintem ebben a 98 m... (2009.11.21. 00:22) Armored feliratos trailer

Linkblog

Hirdetés

 

Hirdetes

Vajon Joaquin Phoenix őrült vagy csak jó színész?

2009.08.20. 15:49 | movienews | 4 komment

Hollywood egyik legígéretesebb és legtehetségesebb színésze tavaly októberben jelentette be, hogy felhagy a filmezéssel és helyette rap-karrierjének szenteli az életét. Ennél meghökkentőbb dolgot nem is mondhatott volna. Phoenix azt is bejelentette, hogy a rap-mágus P. Diddyvel együtt kezd neki első albuma munkálatainak.

Úgy néz ki, az azóta eltelt időben Phoenix teljesen megőrült: először egy Las Vegas-i klubban bukkant fel, ahol szakadt gatyában és pulcsiban, valamint igen ittasan adta elő magát. 

 

Ezután februárban a David Latterman Showban égette szénné magát, amikor utolsó filmjét, a nálunk most a mozikba kerülő Két szerető-t promotálta. A slampos fejű és sírásó szerelésű Phoenix nagyon tartózkodóan viselkedett és a showman kérdéseire rezignáltan válaszolgatott, teljesen befeléfordultnak tűnt. 

 

Márciusban Miamiban tűnt fel, ahol egy klubban a már védjeggyé vált hajléktalanfejjel és fekete cuccában "perfomance-olt": káromkodott, rappelt és a végén az őrjöngő közönségre vetette magát.

 

Legutóbb pedig a National Enquirer cikke szerint Phoenix egy Los Angeles-i ruhaüzletben felvett magára egy fekete köpenyt, egy hálós-sapkát és az egyik próbafülkében állt neki rappelni. Majd az elhűlt eladólánynak kifizette a ruhákat és távozott az üzletből.

Ez a viselkedés persze nem marad reakciók nélkül: a neten tucatszámra megtalálni a Phoenix-paródiákat, amelyekben Phoenix-lookinggal (értsd: szakállal, bozontos hajjal, napszemcsivel és az elmaradhatatlan fekete öltönnyel) "felszerelt"  parodisták rappelnek a sztárról; sőt: az idei Oscar-gálán Ben Stiller is kóstolgatta az elmebajosnak tűnő Phoenix-et:

 

A kérdés az, vajon tényleg megőrült-e a Gladiátor főgonosza? Tény, hogy Phoenix sógora, Casey Affleck még januárban bejelentette, hogy dokumentumfilmet forgat Phoenixről, a rapperről, Untitled Joaquin Phoenix Documentary címmel. Ezután egy ideig mindenhová kamera kísérte a hobós rappert. Sőt: egy JoaqDoc.com oldalt is létrehoztak, amelyre bárki feltöltheti a sztárról elkapott videóit, amelyeket azután Affleck felhasználhat a dokumentumfilmhez.

Lehetséges, hogy erre megy ki az egész felhajtás? A film kedvéért fordult ki önmagából Phoenix? Vagy pedig tényleg mentálisan megszakadt az alkohol- és droggőzben?

Vajon pszichiátert kell neki ajánlanunk vagy majd csak egy jó fodrászt, aki a jövő évi Oscar-díj átadásra rendbeszedi a séróját?

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gergel 2009.08.20. 20:25:36

pfff
nem tudom miből vontad le a következtetést, hogy megőrült.
Azt mondta, elég pénzt kereset eddig, most pedig azt fogja csinálni amiben igazán örömét leli, és jól érzi magát...

Freevo · http://delta.blog.hu/ 2009.08.20. 20:36:01

Lehet, hogy valami technikai csúszott ide, vagy én néztem be valamit, de nem értem, hogyhogy ennek a cikknek a publikálási dátuma nem 2009 februári. Vagy ennyire uborkaszezon van?

Freevo · http://delta.blog.hu/ 2009.08.20. 20:36:47

technikai *hiba* csúszott ide, na.

vandorfenyo 2009.08.20. 21:18:44

a drogot - bar Hollywoodban oly' nyilvanvalonak tunik - nehezen tudom elkepzelni, hiszen a testvere a drog miatt halt meg, szinte Joaquin szeme lattara. Az teny, hogy borzasztoan erzekeny egyeniseg, ez meg akkor is lathato volt, amikor aranylag jol kezelte a riportereket... en a drogot nem tudom rola elhinni, mert nagyon eros ellenerzesei voltak a droggal kapcsolatban a nala talan meg tehetsegesebb testvere, River halala utan.
HA ez az egesz (vegignezve az osszes videot) CSAK szineszkedes, akkor ismet bebizonyitja, hogy mekkora szinesz. Ha viszont ez az ut vege nala, marmint mentalisan, akkor bizony koran elveszitettunk egy nagy szineszt... A hirnev felzabalta...
süti beállítások módosítása